Botó Contacta amb Badaweb

ESCANDOL!!! ENXUFE BADALONA COMUNICACIÓ

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
sindicat
14.12.2005 a las 00:33:59
ESCANDOL!!! ENXUFE BADALONA COMUNICACIÓ

COM HAS ESTAT CAPAÇ DE PENDRE'NS EL PÈL D'AQUESTA MANERA!!! ahir la L.F. es va dedicar a anar plorant amunt i avall demanat auxili perquè la fotien al carrer. Alguns tontos ens ho vam empassar. I avui ens enterem que no la foten fora, sinó que la traslladen a la quarta planta perquè no molesti, fins que arribi el nou GERENT, íntim amic d'ella, que ja li ha ofert una plaça de secretària personal.... Per favor, no eres tu la que ens vas fer creure que et despedien perquè ja no eres amiga de segons qui... I ara resulta que tens l'enxufe més acollonant del mon: no tothom té una sogra al psc i uns amiguets a l'ajuntament!!!!! Quina presa de pèl!!!!!! Bravo pel nou gerent, has entrat amb molt bon peu, que no ens passi res!!! Indignant!!!!!!!!!!!

#1
mamon
14.12.2005 a las 21:27:39
ESCANDOL!!! ENXUFE BADALONA COMUNICACIÓ

Et refereixes a Laura Fa?

#2
NYAJO
15.12.2005 a las 00:37:08
ESCANDOL!!! ENXUFE BADALONA COMUNICACIÓ

`SI, ES LA LAURA FA I QUAND LES RATES VEUAN AIGUA,ABANDONEN EL VAIXELL.ELS SEUS VALEDORS GAIREBÉ ESTÀN OFEGATS I ELLA MIRA DE SALVAR LA PELL. SI NO LA VOLEN NI ELS(ELS DEL TUPER) NO POT ESPERAR GAIRE DELS QUE FINS ARA ENTRE TOTS HAN PUTAJAT(ARA EN DIUEN MOBING) .

#3
casqui
19.12.2005 a las 08:56:19
MALS ROLLOS!!!!!!!!

Doncs ves per on, el nou GERENT agafa els problemes per les banyes, com havia d'haver fet l'anterior i no amagar el cap sota l'ala i anar parlant malament de tot quisqui, menys del seu clan... Bravo, TITUS!!!!!!! ets el millor continua així, la majoria de Badalona Comunicació confiem amb tú

#4

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat