Botó Contacta amb Badaweb

Ni PP ni PSOE

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
Jesús
31.05.2007 a las 10:37:46
Ni PP ni PSOE

Jo crec que si a algú se li ha de felicitar és a en Ferran Falcó, que fruit de la seva política de proximitat, de fer bé d'oposició i de treballar de valent, ha recuperat els dos regidors perduts. Ja sé que altres formacions han pujat més, però a base de fer política escombraria, d'enfrontar la immigració espanyola amb la d'altres procedències. I que Esquerra vigili, que ja ha rebut el primer avís: les CUP's estan aquí. I per quedar-se i ocupar el seu lloc.

#1
irache
01.06.2007 a las 09:20:21
Ni PP ni PSOE

ai ,jesus como te gustan los inmigrantes,es que te acuestas con alguna o que?

#2

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat