Botó Contacta amb Badaweb

hi haurà debat electoral televisat?

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
bernat
18.05.2007 a las 20:48:00
hi haurà debat electoral televisat?

hola, perdoneu si pregunto això aquí però es que no sabia a on preguntar-ho algú sap si hi haurà debat electoral per televisió de badalona,amb les principals forces polítiques, com a les últimes municipals ? he intentat mirar la programació a la web de tvb , però encara tenen penjada la de la setmana. trobo que seria bo poder veure un debat amb les diferents posicions, i si s'hi poguessin afegir els de la CUP millor :P. gracies per endavant

#1
telebetulo
21.05.2007 a las 09:07:52
hi haurà debat electoral televisat?

Hola, TVB farà un debat entre els candidats????? sino de què serveix una tele local municipal? tubbie

#2

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat