Botó Contacta amb Badaweb

PP Ilegalizado i Albiol a la Carcel

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
Juan Negrin
09.05.2007 a las 12:07:54
PP Ilegalizado i Albiol a la Carcel

El vido que distribuye el PP como propaganda electoral, parece dirigido por Goebbels , con guion de Hitlery Musolini, en el no se dicen mas que mentiras para enganyar al ciudadano. El PP deberia ser ilegalizado por promover la violencia racista en toda España y el Garcia Albiol deberia ser encarcelado por nazi, fascista, promotor del racismo, por corrupto y por mentiroso. ALBIOL HUELES QUE APESTAS, FUERA DE BADALONA!!!! FUERA NAZIS Y FASCISTA DE NUESTRA CIUDAD ALBIOL VETE CON TU BARCO Y PIERDETE EN EL MAR CORRUPTO DE MIERDA

#1
PEPE
10.05.2007 a las 16:39:40
ALBIOL ALCALDE DE BADALONA

XAVI GARCIA ALBIOL, ES EL UNICO POLITICO QUE PUEDE SER ALCALDE EN BADALONA, Y NO LOS MANGANTES DEL PSC Y DEL TRIPARTITO. FUERA LA CHUSMA Y LA INMIGRACION ILEGAL. ALBIOL ALCALDE DE BADALONA.

#2

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat