Botó Contacta amb Badaweb

Ataneu popular.

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
Badaloní
14.01.2007 a las 16:18:08
Ataneu popular.

Dos joves Marc Galí i Adrià Gomís varen fer un delicte molt greu, ara l'ajuntament els recompensa amb un ataneu popular on nomes ells gaudiran ja que a més de que si no ets com ells no ets benvingut el jovent de Badalona hi tenim molts llocs per anar-hi, no obstant això no vol dir que aquet ateneu moura diners ja que segurament seran molts joves de gramanet, gràcia etc els que vindran a drogarse o propinar pallisses gratuïtes ja que l'estètica de molta d'aquesta gent és la de skinheads, punks o com ells anomenen jarrai, copian la estètica dels que participen a la kale borroka. Per si tot això no fos suficient l'AJB fa apologia contra els drets humans intentat que Catalunya sigui com Cuba o que Espanya (ja que per molt que diguin ser independentistes,nomes volen la bandera roja) sigui com Russia a l'època de Stalin. Aviso senyora alcaldesa quan aquets donen la mà a l'altre i tenen un punyal però això ja ho deu sapiguer vusté perque fa el mateix joc. No crec que Badalona necessiti cap Ateneu i si que crec que necessita més pisos per a joves, divorciats o divorciades, etc. o per exèmple aquell centre de dones maltractades que va prometre, no se si ho sap però si es passa qualsevol nit per l'hospital de Badalona pot comprovar quantes dones passen a la setmana. NO A L'ATENEU DEL TERRORISME! NO A LA MESQUITA! SI A LA SEGURETAT CIUTADANA!

#1
fuera okupas
14.01.2007 a las 16:24:08
Ataneu popular.

cuanta razón tienes en ese texto, es increible en unos meses la augmentación que a recibido nuestra ciudad en lo que se refiere a okupas. Estos chicos alocados piden por pedir ya que ya tiene un local para decir sus barbaridades comunsitas. FUERA LOS HIJOS DE STALIN!

#2
MANUEL
17.01.2007 a las 14:10:12
PISOS YA!!!!!

MAITE FORA!! SERRA FORA!!! TORTA AL ASILO!!! Y A LOS PIPIOLOS DE ERC Y IC, AHI VA: ' MANOLETE SI NO SABES TOREAR PA QUE TE METES' RENOVACIÓ TOTAL AJUNTAMENT DE BADALONA

#3

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat