Botó Contacta amb Badaweb

Pisos façana maritima

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
Deixem de Ser Invisi
01.05.2004 a las 09:55:33
Pisos façana maritima

La noticia és que Els primers veïns de la zona més moderna del barri del Progrés comencen a arribar als seus habitatges Cal felicitar a aquests nous veïns per haver pogut accedir als preus d’aquests habitatges, però ara es presenta la següent pregunta, per on accediran a la resta de la ciutat? S’ha previst transport públic per aquest indret? Actualment n’hi ha tres passos per travesar la via del tren: el Pas soterrat a la Av. Ignasi de Loiola, l’antic pont de RENFE, i el nou pas soterrat al C/ Providència. L’únic que permet el pas de vehicles és el d’Ignasi de Loiola, que ja actualment està col·lapsat a hores punta i els caps de setmana i no parlem de quant sigui la temporada de bany. Pels vianants, és un pas que no acompleix amb les actuals normes d’accessibilitat, i ja des de la seva construcció a l'any 97, l’estem denunciant tant davant de l’Ajuntament com de la Generalitat, sens que fins ara s’hagi pres cap mesura correctora. De l'antic pont de RENFE, per tots aquells que l’han vist sembla que no em cal cap comentari. Del nou pas soterrat al C/ Providència, cal dir que ja ha estat denunciat per la Plataforma Deixem de Ser Invisibles davant l’Ajuntament de Badalona perquè també incomplex amb les normes d’accessibilitat. Mol em temo, que la primera acció d’aquests nous veïns, tindrà de ser manifestar-se demanant accessos als pisos. Crec que abans de comprar cal repensar-s'ho.

#1
CASES DE FUSTA, CASE
22.06.2004 a las 10:53:10
CASES PREFABRICADES, CASES DE FUSTA, CASES DE FORM

CASES PREFABRICADES, CASES DE FUSTA, CASES DE FORMIGÓ-ACER, CASES CANADENQUES, NAUS INDUSTRIALS, PARCEL.LES, TERRENYS: CASES CONFORTABLES - CONSTRUCCIÓ BIOCLIMÀTICA Li disenyem i li construim la casa que sempre ha somiat! http://casasconfortables.galeon.com Construcció de: Cases, Chalets, Bungalows, equipaments, Naus industrials, Solucions per ONG's, Preus assequibles. http://casasprefabricadas.galeon.com http://casasdemadera.galeon.com Si vol comprar o vendre parcel.les li suggerim que visiti: http://www.miparcela.com

#2

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat