Botó Contacta amb Badaweb

Mierda de ayuntamiento

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
cabreado
08.01.2002 a las 14:45:59
Mierda de ayuntamiento

Me pregunto como la gente de badalona no hace nada con las estafas de dinero del ayuntamiento.
Porque todos los politicos estan corruptos?
Hacen y desacen a su voluntad y siempre para intereses propios.
Si alguien quiere responder?

#1
JORGE
16.04.2002 a las 21:15:06
Re: La gente no se moja nunca

>Esto es algo, que me ha dado cuenta con los años. En este mundo la gente mientras tengan las tripas llenas no les importa nada. Así va la humanidad desde su origen. Siempre ha habido corrupción, sobretodo donde esta el dinero y el poder allí se reunen los buitres.

#2
Salvador
26.04.2002 a las 09:10:18
Re: Mierda de ayuntamiento

A què et refereixes? De quines corrupcions parles? Quins interessos propis et refereixes? De quines estafes parles?

Has pensat mai què fas tu per canviar les coses?Si estás tant segur del que dius, fes alguna cosa. Treballa perque no sigui així. Denuncie-ho, però amb proves.

No caiguem en l'error de caure en el parany de pensar sempre malament de les coses. No alimentem als Lepen de torn que estan esperant l'ocasió.

#3
marc
07.09.2002 a las 10:40:44
On esta el truc?

On es el truc que fan servir els politics? Sempre ens enreden perque la majoria del poble els voti. I la cosa va de mal en pitjor (Badalona PSOE, Catalunya CIU i España PP... cada cual...) Aixo si, tot i el que ens queixem i critiquem, tornaran a sortir victoriosos amb noves promeses, amb futurs prometedors, amb compromisos de solidaritat vers les victimes de l'11 de setembre a NY, amb mes llibertat, amb mes comprensio envers grups de pressio (es clar)... I la pilota se la van passant aquests tres partits.Ei! Obrim els ulls! Que son de dretes?! Que no ho sabem q les dretes no acostumen, per logica natural, a satisfer les necessitats del poble? I es curios, perque a grans personatges amb grans discursos d'esquerres... se'ls veu el plumero, i els cau la careta. Justicia? Igualtat? On? A les illes Fidji potser si, pero aqui... em temo que no.

#4

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat