Botó Contacta amb Badaweb

Front antiGrua

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
Sr. Emprenyat
17.05.2003 a las 20:25:48
Front antiGrua

Bé arriven les eleccions, es l'hora de la veritat, es l'hora de fer memoria, de totes les putades que ens han fet. Jo visc a Llefiá per tant parlaré nomes del que conec, es fácil veure per a qualsevol veí que d'ara fa uns dos , tres anys l'Ajuntament cada vegada suprimeix mes places de aparcament al carrer, enxamplan aceres que no els hi fa falta, fent places 'dures' etc. amb l'agravant de fer-ho tot a ultima hora perque els hi coincideixi amb les eleccions (com si fossim tontos i no ens donguessim conte) ara be aixó no seria mes problema que unes petites molesties, si no fos per l'actuació de la grua, només cal veure-la cada matí treballant a preu fet, enrretiran els cotxes que no han trobat aparcament perque no ni ha, perque mal aparcats ho estan la majoria, aixó si s'enporten els mes facils de enganxar, quina manera mes porca de recaudar. Pèro no es aixó nomes: els encarregats de la grua i de gestionar les multes no son ni tan sols Guardia Urbana sino una empresa privada, quina casualitat la mateixa que construeix els parkins per l'Ajuntament i que gestiona també les zones blaves, un negoci rodó (A mes els parkins de l'Ajuntament els compres pero no son teus a tots els efectes, que pocavergonyes) m'agradaria saber qui de l'Ajuntament es també accionista de Engestur, a vere si tenen cullons hi ho diuen. Be es l'hora de fer memória, suposo que molta gent d'aquest barri es deu sentir afectada en algun moment per la actuació ilegal de la grua, hi soposo que no será tant beneita per votar per els qui els hi han fotut la pasta per la cara (Clar que a ells no els hi costa tant guanyarsela) em refereixo als actuals mandamasos de l'Ajuntament els socialistes (Quina hipocresía dir-se socialistes) de la sra Maite Arqué i els seus socis, encara que tampoc he sentit parlar d'aquest problema ni a Ciu, ni al PP, ni a IC etc. Per tant votaré per algún partit que mai hagi estat a l'Ajuntament, em fotran la pasta pero no el vot.

#1

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat