Botó Contacta amb Badaweb

Perquè no he votat a Jordi Serra

Respondre a aquest tema

Autor Missatge

30.05.2011 a las 19:10:31
Perquè no he votat a Jordi Serra

En altre temps vaig votar PSC, PSUC, Els Verds... Fa quatre anys vaig donar el vot a uns desconeguts minoritaris perquè cap em portarà a l'hort. El que tenia ben clar es que aquesta vegada no volia més l'actual ajuntament. M'ha demostrat que no tenen bons sentiments quan han prohibit donar menjar als animals abandonats, mentre l'ajuntament no està donant a Progat una gàbia trampa ni la Guardia Urbana els recull per portar-los a la "protectora" (els vaig trucar per un gos que travessava la carretera i em van contestar que si el gos no era de raça perillosa o agressiu no vindríen). També detesto que l'estiu passat tallessin els arbres del carrer Baldomer Solà, que la plaça Pep Ventura només tingui cotxes i cap banc per a les persones i els cotxes aparcats travessats no permetin anar des del c/ Galileu a c/ Providència, que la plaça Pompeu Fabra l'hagi ajardinat personal estranger que cap ni un parlava ni una paraula d'espanyol.

IP: 80.30.89.17#1

02.06.2011 a las 13:42:47
Re: Perquè no he votat a Jordi Serra

Pues yo llevo 8 años que no les voto a ver si gobierna otro partido en Badalona que estos corruptos que se creen que Badalona es suya y solo la utilizan para sus chanchuyos.

IP: 85.50.130.136#2

03.08.2011 a las 22:57:15
Re: Perque no he votat a Jordi Serra

IP: 109.111.184.1#3

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat