Botó Contacta amb Badaweb

ENDAVANT FERRAN !

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
Lali Forns i Trias
03.02.2003 a las 12:36:05
ENDAVANT FERRAN !

Ja era hora Ferran ! jo també et donc el meu vot de confiança, t'ho mereixes. Una abraçada.

#1
ferran falco isern
03.02.2003 a las 21:06:30
ENDAVANT FERRAN !

osti!! moltes gràcies lali!! a tothom li dic el mateix: que treballaré per a fer possible una alternativa sòlida als socialistes i companyia....i que crec que fa falta un ajuntament més equilibrat, amb una força política capaç d'apretar els socialistes en benefici de badalona.Ah! i que no vull que el PP ens passi al davant i sigui la segona força política de la ciutat!!! em fa molt feliç el teu suport. Gràcies! Ja saps on sóc per a qualsevol cosa!

#2

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat