Botó Contacta amb Badaweb

Conflicte a l'Ëscola Progrés, informant al senyor Casto García

Respondre a aquest tema

Autor Missatge

21.05.2010 a las 17:33:30
Conflicte a l'Ëscola Progrés, informant al senyor Casto García

Els pares dels alumnes de 3er B de l'escola Progrés estàvem esperançats perquè Ensenyament, s'havia dignat a dialogar amb nosaltres sobre la seguretat de les nostres filles i fills. Per això vam decidir tornar a dur els nens a l'escola de la que a contracor els vam traure. Estàvem doncs, esperançats quan amb sorpresa vam veure unes declaracions del senyor Casto García, president dels directors d'escoles públiques de Badalona que, no sabem si a títol personal o de tot el col·lectiu de directors d'escoles públiques emetia opinions sobre el conflicte de la nostra escola amb evident desconeixement, o potser pitjor, mala voluntat. Retreia el senyor Casto que no havíem fet les gestions oportunes davant Ensenyament. Res més lluny de la veritat. Si hagués volgut parlat amb nosaltres li hauríem pogut fer arribar les instàncies presentades a la direcció de l'escola, i a inspecció, no sols els últims dies si no des de finals de l'any passat. Hauria de saber, senyor Casto que en altres escoles públiques de Badalona conflictes con el que ens afecta al Progrés s'han solucionat en part per l'actitud proactiva del director o directora, que ha evitat que el problema s'enquistés o empitjorés reunint-se amb les pares i buscant solucions. Informi's. Després feia el senyor García un exercici d'embolica que fa fort! Afirmava que no hi havia diners per a vetlladors/es i que a Badalona hi ha altres necessitats. El que potser no entén vostè és que reclamar un vetllador es la forma de què el nen origen del problema tingui un tracte adient. No fer-ho ens abocaria a estar suportant agressions als nostres fills i filles, cosa que vostè no vol,oi? O a obrir un expedient d'expulsió, que nosaltres mai no hem contemplat, o és el que vostè proposa?... Més tard el senyor Casto desautoritzava les queixes de l'Escola Progrés afirmant que té molts més mitjans que altres de la ciutat. D'aquí la conclusió que se n'extreu és que com estem en escoles públiques em d'acceptar que un determinat percentatge dels nostres nens i nenes siguin estovats pels seus companys. No sé si a l'escola que vostè dirigeix això es veu amb normalitat, a la nostra escola els pares no ho entenem així. Nosaltres creiem que tots els nens i nenes de Badalona estiguin al barri on estiguin han de tenir unes condicions dignes per aprendre. Hi puguin anar sense por i dedicant-se a estudiar i no a esquivar plantofades. Per cert, l'escola Progrés té les instal·lacions que té després que els nens i nenes passessin set anys en barracots (o vostè en diu aules prefabricades?). I ens temem que si mares i pares haguéssim tingut una actitud tant mesella com la seva amb Ensenyament encara ens hi arrossegaríem. Atentament. Tomeu Ferrer pare d'una alumna de 3er B de l'escola Progrés

IP: 80.33.10.203#1

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat