Botó Contacta amb Badaweb

EDITORIAL D´ORAIN DIENT NO A LA INDEPENDENCIA

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
Manu
12.12.2009 a las 09:28:11
EDITORIAL D´ORAIN DIENT NO A LA INDEPENDENCIA

Als convergents i als d´ERC:Com us heu muntat la historia perque el Maudili Prieto digui no al referendum per la independencia? Encara estic esperant proves sobre les acusacions del Dani i la Eva i no les veig.No sera que tot es fals?. Aqui deixo l´enllaç,pero ens tindria que fer vergonya perdre suports dins de casa per culpa vostra: http://orain.blogia.com/2009/121201-editorial.a-la-consulta-por-la-independencia-de-catalunya-digamos-no..php Manu

#1
PROU MANU
13.12.2009 a las 10:24:31
EDITORIAL D´ORAIN DIENT NO A LA INDEPENDENCIA

Jo en crec el Dani i l'Eva....estas malalt Maudili....k et tanquin a Sant Boi tiuuuuuuuuuuu

#2

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat