Botó Contacta amb Badaweb

HE CANVIAT D'OPINIÓ

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
Sara Sanchez
12.12.2002 a las 16:51:40
HE CANVIAT D'OPINIÓ

De tant en tant, m'interesso per la política de la meva ciutat, Badalona, segurament perquè és la més propera i la més fàcil de seguir (i de 'patir'). Les meves opinions sobre els candidats i partits sempre he volgut que fossin fonamentades i és per això que prenc bona nota de les propostes d'uns i altres, del seu estil i del seu discurs. En aquest sentit, vaig tenir ocasió -convidada per una amiga- d'escoltar el passat dia 4 de desembre al senyor Ferran Falcó en el seu acte de presentació com a nou candidat de CiU a Badalona i la veritat és que em va sorpendre positivament. He de reconèixer que no el coneixia de res i que mai he votat Convergència en les eleccions municipals, però el cert és que aquest cop és molt probable que ho faci. Vaig escoltar un discurs valent, ben trabat, constructiu, modern, útil i, sobretot, proper als ciutadans. Tot plegat, molt sorprenent i atractiu. Sens dubte, aquest Falcó (a qui a partir d'ara seguiré amb atenció per assegurar-me que el seu discurs és sòlid i creïble,) és sàvia nova i a la nostra ciutat això ens convé i molt per despertar-nos d'aquesta llarga letargia en què ens trobem. Enhorabona, Falcó.

#1

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat