Botó Contacta amb Badaweb

no sé si votaré PxC

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
animalista
13.07.2009 a las 17:23:25
no sé si votaré PxC

Si PxC inclou al seu programa la protecció dels animals abandonats podeu estar segurs que els votaré i, a més, ho faré saber als fòrums d'animals perquè també els votin, ja que fins ara he vist que tots els partits volen embutxacar-se els diners però no fan res pels qui no els poden votar (els animals).

#1
Pepe Gotera y Maudil
13.07.2009 a las 18:47:23
no sé si votaré PxC

Plataforma per Catalunya es un partit respectuós amb els animals. Fixa`t que fins i tot e Maudili Prieto està boig per que li deixin entrar (ja no dic ser candidat) i segurament té que veure que ell pertany a una raça porcina en perill d'extinció, mescla de porc de la serrania amb ulleres

#2

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat