Botó Contacta amb Badaweb

BADALONA i EL PSC

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
AMC
20.10.2004 a las 08:38:03
BADALONA i EL PSC

BADALONA i EL PSC A principis del franquisme era moneda corrent d’aquells moments que per començar a treballar hom s’havia de donar d’alta com afiliat a la Falange i les dones ho havien de fer el Servicio Social. Això passava on avui hi ha el centre cívic de Dalt la Vila. A Badalona sembla que en algunes empreses que tenen vinculació al futbol i al transport continua passant si fa o no fa el mateix. L’única diferencia és que avui ja no és a la Falange sinó que és al partit majoritari de la ciutat. A les assemblees d’aquest partit, on uns encarregats amb llistes passen control de votació als treballadors d’aquestes empreses. El cabdill d’aquesta “sensibilitat”, (quina ironia)sense tenir càrrecs en aquest partit fa de amo i senyor amb el vist i plau de les autoritats d’aquest partit a la radio i la premsa local criticant el pacte de Govern posant i traient regidors i Consellers. Vaja, que fa d’amo i no s’amaga gens. Mentrestant la resta de la ciutat inclosos els partits de l’oposició s’ho miren sense dir ni piu. La composició demogràfica dels barris de la ciutat fa que aquest partit, que és nodreix bàsicament del vot dels treballadors dels barris sigui clau alhora de formar govern a Badalona, per tant no podem dir que sigui només un problema intern d’aquest partit sinó que és converteix en un afer que hauria de posar en alerta a tot Badalona.

#1
jose
22.11.2004 a las 02:01:53
BADALONA i EL PSC

No és la teva guerra, però sóc un dels poquíssims socis del CF Badalona que encara penso que aquest personatge del qual parles és un càncer per la ciutat, i en aquest cas concret, pel club. D'una banda, està clar que la cliutat viu sota una ferma dictadura. Només cal passejar i observar. Tot ho té sota control. I de l'altra, és una llàstima que hagi dilapidat la història d'un club com el nostre, en favor del seu Badaloní. Però clar, amb l'equip en zona de descens defensa això... Tot i que jo mai renunciaré als meus orígens ni la meva identitat, i no m'importa quedar-me sol en això. Prefereixo veure el Badalona ensorrat i havent de començar de zero, i amb els colors i escut de sempre, abans de ser governat per feixistes. Perdó per la incursió i una abraçada, però és que m'escalfo...

#2

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat