Botó Contacta amb Badaweb

L'Escamot Negre

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
Emetteur Noir
10.08.2004 a las 07:59:55
L'Escamot Negre

Avui, 10 d'agost de 2004, donem per començada l'odisea que molts han començat, uns tants han abandonats vençuts pel desanim o la intimidació, pero encara son molts els que continuen amb tan respectable tasca. Nosaltres venim amb l'intencio de triomfar allà on altres no han arribat. Prepareu-vos, perque l'Escamot Negre no es un ideal, es una realitat, i la nostre meta (fer de la xarxa vaticana un animal en perill d'extinció) també ho es. L'Émetteur Noir

#1

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat