Botó Contacta amb Badaweb

El futbol és l'opi del poble

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
francesc lostz
24.11.1999 a las 17:15:56
El futbol és l'opi del poble

Em sembla que aquest missatge estrena el fòrum sobre futbol de Badaweb.
De fet m'agradaria que no existís aquest fòrum sobre futbol, ja que considero que actualment el futbol ha passat de ser un esport per convertir-se en un negoci d'uns quants, que jugant amb les emocions de la gent s'estan fent rics.
Hi ha coses molt més important que el fet que el Barça pugui guanyar (o el Madrid perdre). Però sembla que el dilluns només es parli de futbol, com si no hi hagués coses més importants i útils que el mega-negoci del futbol.
M'agradaria que tots aquests que sou socis i fans d'algun club m'expliquéssiu què en treieu de tot plegat... potser així canvio d'idea sobre el futbol...
Au va, convenceu-me :PPPP

francesc lostz

#1
Sergi Solé
25.11.1999 a las 13:24:24
Re: El futbol és l'opi del poble

Estic d'acord amb el francesc, però també crec que si no fós el futbol, seria qualsevol
altra cosa.

Ja en l'època dels romans hi havia espectacles com la lluita de gladiadors, curses de
quàdrigues, o aquells espectacles on llutaven persones contra lleons.

En fí, anem millorant, però també és veritat que hi ha gent que es para a veure el
partidet que fan els nens al sortir de l'escola ... potser aquests són els únics a qui els
hi agradi el futbol de veritat !

Sergi

> Em sembla que aquest missatge estrena el fòrum sobre futbol de Badaweb.
> De fet m'agradaria que no existís aquest fòrum sobre futbol, ja que considero que actualment el futbol ha passat de ser un esport per convertir-se en un negoci d'uns quants, que jugant amb les emocions de la gent s'estan fent rics.
> Hi ha coses molt més important que el fet que el Barça pugui guanyar (o el Madrid perdre). Però sembla que el dilluns només es parli de futbol, com si no hi hagués coses més importants i útils que el mega-negoci del futbol.
> M'agradaria que tots aquests que sou socis i fans d'algun club m'expliquéssiu què en treieu de tot plegat... potser així canvio d'idea sobre el futbol...
> Au va, convenceu-me :PPPP

> francesc lostz

#2

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat