Botó Contacta amb Badaweb

ESPECULACIO LLIURE A BADALONA!!!!

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
CLAUDIA MILLS
23.02.2002 a las 14:45:31
ESPECULACIO LLIURE A BADALONA!!!!

ESPECULACIÓ LLIURE A BADALONA!!!!!!!

Què està passant a Badalona? Per què tant rebombori?
Més de mitja ciutat està en peu de guerra, més de mitja ciutat està descontenta, més de mitja ciutat està reivindicant el seus drets. Per què ?
Això ens hauria de fer reflexionar a tots sobre les decisions que prèn la gent que està al poder, que creu que pot decidir sobre la vida dels ciutadants. Per què ens ha treure les nostres cases i especular amb elles? Per què ens volen fer creure que es un bé per la ciutat, quan està clar que l’únic que en treurà un BÉ és l’AJUNTAMENT?
Com veieu son masses preguntes, de massa gent, de tots els BADALONINS…..
Els impostos es paguen per alguna raó, que no facin pagar als veïns dels barris de Sant Crist, Coll i Pujol, Francesc Macià, Gorg, etc, les obres públiques.

Claudi Mills Badalona

#1

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat