Botó Contacta amb Badaweb

VEÏNS DEL BARRI DE SANT CRIT

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
MONICA SANCHEZ
23.02.2002 a las 14:44:18
VEÏNS DEL BARRI DE SANT CRIT

L'Ajuntament proposa una modificació del Plà Urbanístic que afecta amb noves expropiacions a cases (la majoria planta baixa) situades als carrers: San Juan de la Cruz, Milà i Fontanals, Montserrat, Góngora....
Intentant unir aquest nou plà a la construcció del Vial de l'autopista, una obra llargament reivindicada per tot el BARRI.
Per què? Perquè la Generalitat li exigeix a l'Ajuntament que indemnitzi als afectats pel vial i l'Ajuntament no té ni un duro (ni un euro).
Per això, expropia més cases de les necessàries i porta als propietaris a uns pisos que construirà al "solar de reserva" del carrer Agueda Mompel-Selva i després contruirà blocs de planta baixa i cinc pisos als solars expropiats, que després vendrà com a "vivenda social" a 20 quilos cada un!!!
Vaja VIVENDA SOCIAL!!!!!!!
I fet el negoci, ja té els diners....
Així el vial l'haurà pagat amb el patrimoni privat dels ciutadans.
AIXÒ ÉS UNA INJUSTÍCIA! ÉS INTOLERABLE!
Volem el vial! Però volem que el pagui que el té que pagar, que per això paguem impostos!!
NO A LES NOVES EXPROPIACIONS, NO A LA MASSIFICACIÓ DEL BARRI.
Demanem la col.laboració per parar els peus a aquest Ajuntament.
BARRI DE SANT CRIST EN LLUITA!!!!!

#1

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat