Botó Contacta amb Badaweb

no tuqueu la nostre serrelada

Respondre a aquest tema

Autor Missatge

15.02.2011 a las 22:53:56
no tuqueu la nostre serrelada

No toqueu le nostre serralada Aquesta conversa la va sentir, el fullet de la serralada, i ma la va explicar Bestiola- ¡Monjo!, ¡monjo!, he tingut un somni!..... i encara estic espantat.... Monjo- No cridis... no cridis... aquest es un lloc de silenci ssss Bestiola- Dons el que et diré, no ho es de silenciós Monjo- Mol be, mol be, pro fluix Bestiola- He somiat que la serralada mirava, amb tota la seva coqueteria al mar, de sobta un cavall molt gran entre encès i enamorat, sortia del mar es va llançar sobra de la serralada i la va penetrar, fent-li un esvoranc, mentre els poderosos aplaudien; un industrial s'enfila a l'estàtua d'en Roca i Pi i aplaudeix l'equí ferotge mentre els jutges diuen que això no és violació, és producte de la coqueteria, -Fantàstic, li esta be com que provoca l´ han violat,la pròpia imprudència ho ha provocat, deia una veu que sortia de la Casa de la Vila. Després, uns homes amb unes màquines molt grans, engrandien el meu cau, i el feien tan fons que es vèie la llum per a l´ altre banda, i feien un soroll.... no sabia on posar les meves cries, ¡quin mal son! Després, el fullet, va anar a escoltar els vells i va veure que els vells de la Font de l' Amigó senten trontollar la Serralada , que és el fi. Va entrar al pensament d'un altre personatge, que es molta gen,El romàntic de mil caps, que pensa al que ha fet l´ home al lo llarg de l´ historia, per vencé aquestes incursions tan comuns que duran anys i anys, ha patit el feble, fa memòria i recorda la guerrilla, Las que venceren als dictadors imperialistes, fa memòria i veu que foren considerats herois, per els uns i traïdors per els altres, i veu que eren considerats traïdors els humiliats , i li fa un volta al mocador palestí que du al coll, mentre es pregunta, Lluitar contra el invasor es terrorisme? Utilitzar tot el que tens, la teva vida, per defensa es terrorisme? Defensar una propietat es terrorisme?alhora el romàntic de molts caps, no vol veure res més. El fullet, dins el pensament del Romàntic de mil Caps, veu com es dona un altre volta al mocador palestí, a cada un dels mil caps i s´ enfaixa, de la faixa penja un cordill, s'apropa als conductors de l'animal imparable, estira d'un cop el cordill i s'esclata amb tots els destructors”. L´ opressor està content, ha aconseguit una nova Victòria, l´ èxit total, la resposta violenta que han provocat amb la seva astúcia, el gran moment de justificar la seva violència, i totes aquelles injustícies ca vinguin al cas. El triomf total del terrorista de debò, el rei del que no es sostenible , el que ens mata a tots i a ell mateix Miqui

IP: 83.51.41.106#1

19.06.2011 a las 13:36:20
Re: no tuqueu la nostre serrelada

IP: 173.242.116.48#2

19.06.2011 a las 13:36:22
Re: no tuqueu la nostre serrelada

IP: 173.242.116.48#3

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat