Botó Contacta amb Badaweb

Resposta a Angel Sanchez

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
Administrador Badawe
24.08.2009 a las 08:25:11
Resposta a Angel Sanchez

Bon dia Angel. Tal com ens demanes és cert que l´administrador ha de vetllar pel compliment de les normes perque el tema que exposes s´ha anat de mare. Però hem fet unes comprovacions dels IP´s i resulta ser que tu ets l´únic que coincideix amb qui realitza els insults,els versos i les amenaces,mentre les respostes que et fan provenen d´altres IP´s.Diversos,per a la teva informació. Des de Badaweb estem recollint tota la informació i,quan calgui,prendrem les mesures que pertoquin,però el que si et demanem és que si tens problemes estrictament personals amb Maudili Prieto,que és la persona a la que acuses de tenir autopublicitar-se,ho solventis amb ell directament. A data d´avui,l´únic que perjudica la imatge de Badaweb ets tu i,si et consideres agreujat pel que et diuen els altres usuaris,doncs has de prendre les mesures que assenyalen les normes del fòrum. Administradors de Badaweb

#1

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat