Botó Contacta amb Badaweb

Indignada amb CAAC Barcelonès

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
animalista
15.08.2009 a las 15:27:57
Indignada amb CAAC Barcelonès

He llegit a la revista Betulo que el CAAC fa una CRIDA A L'ADOPCIÓ d'animals. Sabem que a l'estiu la gent és prou dolenta com per posar al carrer les seves mascotes. M'ha indignat molt aquest article perquè estan demanant que la gent els adopti els animals abandonats i a mi m'han dit que NO em deixen treure un gat EN ACOLLIDA. Si jo el tingués, li donaria habitació, menjar i afecte, mentre la seva foto seguiria sortint a la web per si algú el volia adoptar. Amb aixó el CAAC tindria un lloc lliure i una boqueta menys a alimentar, i el gat trobaria una llar mentre li arribés o no la definitiva. I dic jo, ¿no és millor que gat sense amo estigui en acollida que en una gàbia per sempre?.

#1

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat