Botó Contacta amb Badaweb

Serveis Mèdics CARMAR

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
antixusma
28.07.2009 a las 20:40:59
Serveis Mèdics CARMAR

Algú sap que ha passat amb aquesta 'clínica'? Una de les revistes setmanals de Badalona li va dedicar una pàgina sencera. Van obrir al febrer; encara es pot veure la notícia si es busca al google, amb el telèfons i tot, i si telefones diu un contestador de Telefónica que 'siguiendo las instrucciones de nuestro cliente al que usted llama, no es posible establecer su comunicación'. El seu local a la Av. Martí Pujol encara té el rètol però un cartell diu que el local es lloga. Em fa la impressió que aquesta gent deu d'haver fet alguna de molt grossa.

#1

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat