Botó Contacta amb Badaweb

La gossera CAAC

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
animalista
14.06.2009 a las 18:52:19
La gossera CAAC

Per fí he contactat amb el CAAC que té cura de gats i gossos de Badalona, Sant Adriá. He sol.licitat tenir en acollida una gata de les que fa un any que tenen engabiades. He ofert referències ja que sóc coneguda per veterinaris i protectores. La resposta que m'han donat és que no donen animales en acollida. O sigui que s'estimen més tenir els animals engabiats de per vida que donar-los en acollida a qui vol donar una llar a l'animal que està engabiat fins a què li surti un adoptant.

#1
animalista
15.06.2009 a las 15:14:47
La gossera CAAC 2

A VEURE SI TENEN ELS ANIMALS ENGABIATS ES PER DENUNCIARLOS KE ELS ANIMALS SON ESERS VIUS E TAMBE NO NOMES TRACTAN BE LES PERSONES SI NO ELS ANIMALS TAMBE I SI SORTIU DE VACANCES NOABANDONEU ELS ANIMALS POBRES BITXOS NO EN TENE CAP CULPA I SI NOFANC AS ENSEÑEULUS MILLOR LA CCAC PER DENUNCIARLOS DE KE VAN AQUESTA GENT HEM PENSO KEIXAR

#2

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat