Botó Contacta amb Badaweb

Volia un gat de la gossera

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
animalista
09.03.2009 a las 23:25:06
Volia un gat de la gossera

Vaig escriure fa uns dies que tenia intenció de treure un gat de la gossera; el volia en acolliment indefinit però, malgrat la meva insistència, no he aconseguit encara que Asoa em donés una resposta. A les meves trucades, un voluntari em demanava el telèfon i deia que ja em trucarien... Em sap molt greu per l'animal que volia treure d'una gàbia i allà s'ha quedat. En canvi, igual que les famílies que van al Congo o a la Xina a buscar un fill, de València em faran arribar un gat que està al carrer: adoptaré un gat de València perquè la gossera de Badalona no respon les meves trucacdes.

#1
GGG
10.03.2009 a las 17:01:17
ANIMALISTA MIRAT AIXO

A VEURE SI VOLS UN GAT VAS ALA GOSERRA DEL COSTAT DEL AGILYTY DE BADALONA DEL BARRI DE BUFALA I ALLA LAGAFAS I SI ELS DE ASOA NO ET FAN CAS NI ET TRUCAN FOTALSI UNA BONA DENUNCIA I PER ALGUNS CARRERS NO HI HAURAS VIST ALGUNA VEGADA GATS PUES AGAFALS TANT KE VOL UN GAT I NI HAN MOLTS I NO ELS AGAFA PUES MIRA SI ETS TONTA NOES CULPA MEVA PEROA KI SI ET VOLS KEIXAR NO ET KEIXIS DEIXO DENUNCIA ELS DE ASOA KE ES KI U FA MALAMENT

#2
Animalista
10.03.2009 a las 22:27:13
resposta a ANIMALISTA MIRAT AIXO

Em queixo perquè la gossera està gestionada per l'Ajuntament de Badalona i, per tant, amb els nostres impostos i tenen l'obligació de donar un bon servei tant als animals com als ciutadans. Es tracta d'un servei de recollir animals abandonats i entregar-los a persones que vulguin fer-se'n càrrec. No pot ser que fiquin els animals en gàbies i els deixin allà per sempre quan hi ha persones que volen adoptarlos.

#3

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat