Botó Contacta amb Badaweb

Gateta sense presupost

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
Faig com Gandhi
26.01.2009 a las 18:41:23
Gateta sense presupost

Seríeu tan amables de dir-me on puc trobar en aquests fòrum un apartat per anunciar que he trobat un animal? i la persona que l'hagi perdut, on és el apartat per demanar si algú se l'ha trobat? He trobat una gateta bicolor, grisa-atrigrada i blanca, molt mansa, espantadissima pel vent, al carrer Guifré. Malauradament no me la puc quedar i no sé que passará amb ella. M'han dit que la protectora de gats de Badalona ja no se'n fa càrrec perquè l'Ajuntament no ha aprovat el presupost que els passava altres anys.

#1
més
26.01.2009 a las 22:52:29
Gateta sense presupost

La cap de la protectora Badagats s'ha desentès de la gateta. Increïble!

#2
susana
27.01.2009 a las 16:02:41
Gateta sense presupost

hola soy maria,he visto lo de la gatita.yo en este momento podria hacerme cargo de ellla,no tengo ningun problema,hasta que aperezca su dueña,me encantan los animales,no se como lo ves,si quieres te dejo mi email,y te pones en contacto conmigo,chao,espero tu mensaje.verguenza de ayuntamiento y de la chusma que lo componen. irachepp@hotmail.com

#3
Fa més qui vol que q
28.01.2009 a las 22:41:40
Gateta sense presupost

Muchas gracias, Susana, por tu mensaje también en nombre de los animales que sufren. Estuve preguntando por la zona y encontré una señora que de noche da de comer a los gatos de la calle y dijo que en cierta tienda tenían un gato de esos colores. La tienda está situada a varias manzanas de donde la encontré; sus dueños la dejan correr por las calles durante el día. La fueron a buscar a la clínica veterinaria pero la tenía yo, dijeron que le pondrían microchip, así que ha vuelto con sus 'amos'. Susana, algún día te escribiré.

#4

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat