Botó Contacta amb Badaweb

vinga feu cas

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
gerard rodrigues
27.11.2008 a las 18:17:52
vinga feu cas

QUE ES AIXO QUE BADALONA ALLARGARAN LALINIA 1 A VEURE A BADALONAT ENIM LA LINIA 2 I CONDSSTRUITRANT LA LINIA 9 I ARA VOLEN ALLARGAR LA 1 QUE A DE ESTAR BADALONA INUNDAT DE METRO O QUE YA ESTA BE I A VEURE QUE SA CREGUT EL CONDUCTOR DE LA LINIA VERMELLA ALA SAGRERA DIA 27-11-08 A LA 15:41 DEL MIGDIA UN NEN DE 16 ANYS ENTRA EL METRO I EL CONDUCTOR GUAN EL NEN NO ESTA DINTRE QUE ESTA ENGRTRE LES PORTES LI TANCA LA PORTA PERODE QUE VA SORT QUE NO MA PASAT RES ESUQE ES PER DENUNCIARO SENSE PITAR NI RES AL NUMERODE L METRO ERA AL 115 A VEURE SI HU DIEU I QUE DESPEDEIIN I LI POSIN UNA MULTA EL CONDUCTOR KINA CARA MES DURA TE I ELS ADORNS DE BADALONA QUE ELS POSARAN PER REIS O QUE AQUEST PAS I MES NETEJA ALES VIES DELTRENI ALS PASOS SOBTERRANIS QUE LES TANQUES ESTAN ROVELLADISIMES QUE UHU NETEGIN I TREGUIN LES MALES HERBES

#1
JAJAJA
29.11.2008 a las 15:43:51
vinga feu cas

Nen de 16 anys, el conductor del metro avisa amb un xiulet abans de tancar les portes. Digues que tu vas voler-hi entrar quan ja havia sonat. Si tantes coses vols denunciar, perquè no ho fas? has d'anar a l'autoritat, és clar que a tu no et cauen bé els Mossos i aleshores no pots anar-hi a denunciar a la seva comissaria, oi? Ves a dir-los tot el que dius d'ells en aquest fòrum i després demana que t'agafin la denúncia.

#2

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat