Botó Contacta amb Badaweb

comissaria Mossos

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
visitant
09.11.2008 a las 13:19:37
comissaria Mossos

Vull agrair públicament l'atenció que va tenir amb els ciutadans la comissaria de Mossos Badalona el dia 8 dissabte amb motiu del Dia de portes obertes. El sotscap va mostrar-nos l'interior de la comissaria, tant despatxos com altres zones específiques i restringides, donant-nos explicació del què es fa a cada lloc i contestant les preguntes del grup que vam anar-hi. Moltíssimes gràcies Sr. Sotscap per l'interès i dedicació que va tenir envers nosaltres.

#1
badalonin
09.11.2008 a las 21:39:36
per denunciar comissaria Mossos

ELS MOSSOS DESGUADRA ELS GOSSOS COMLI DIRIA YO SON UNS CABVRONS NO FOTAN BROT I ASOBRE POSEN LA SIRENA DEL COTXE DEPOLICIA NOMES PER ANAR A BERENAR I ELJEFE DE LS MOSSOS SEGUEIX ALS MENORS FINS CA CASA SEVA PER SABER ON VIUEN I SEMPRE PER LES NITS VAN A LES 21:00 O AIXI I ELS I FA UN GRAFITI ALA PORTA ES MILLOR LA GUARDIA URBANA QUE DESCOBREIX TALLERS ILEGALS

#2

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat