Botó Contacta amb Badaweb

ATENEU REPUBLICA DE CATALUNYA

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
Joan
05.11.2008 a las 17:12:05
ATENEU REPUBLICA DE CATALUNYA

Recentement un grups de badalonins i badalonines han fundat a la nostra ciutat l´Ateneu Republicà de Catalunya. Aquesta associació te entre els seus fins realitzar activitats i projectes orientats a la recuperació de la memoria i de la història republicana. Aquests projectes de caracter cultural volen promoure la difusió dels valors del republicanisme, del federalisme i del laïcisme Podeu veure un avenç de les activitats projectades a ateneurepublica.org Si voleu més informació podeu escriure a ateneurepublica@hotmail.com Salut i República

#1
raul
05.11.2008 a las 17:42:10
ATENEU REPUBLICA DE CATALUNYA

Em sembla una molt bona iniciativa ja era hora que hi hagués una entitat així, propera a nosaltres i amb ganes de fer coses a la nostra ciutat. Enhorabona Joan!!

#2

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat