Botó Contacta amb Badaweb

manifestació 9'30h residencia Parc Serentill

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
residencia Parc Sere
29.02.2008 a las 17:57:57
manifestació 9'30h residencia Parc Serentill

Residència geriàtrica i Centre de Dia Parc Serentill de Badalona (C/Molí de la Torre 62-72), es manifestarà el dia 3 de març a les 9'30h, pel descontent per la situació amb la negociació del conveni de residències, centres de Dia, teleassistència i ajudes a domicili de Catalunya. VAGA EL DIA 3-4 DE MARÇ (convocada per UGT i CCOO). La manifestació de tot el sector es farà a Barcelona a les 11h a la porta de ACRA (C/Travesera de Gràcia 40) Malgrat estar convocada la vaga, nomes l'1% pot realitzar-la ja que els mínims dectretats són els dels 365 dies l'any!!! Residencia Parc Serentill Tel: 933999061 Representants sindicals: Imma, Cati, Maribel

#1

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat