Botó Contacta amb Badaweb

NI CASO

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
CARLOS LOPEZ
01.06.2007 a las 09:00:31
NI CASO

Me gustaria que esta carta no callera en saco roto porque ahi es donde van todas estas cartas no? o por lo menos ni contestan ni hacen caso alguno El tema del campo de futbol de montigala comienza ( ya hace tiempo ) a ser muy serio el estado de dicho campo es muy penoso y parece que los responsables esten esperando a que suceda algo muy grave ( porque grave ya ha pasado ) para tomar cartas en este asunto Señor director me gustaria que esta carta llegara al responsable de deportes del ayuntamiento y que de una vez por todas alguien hiciera algo repito que el estado del campo es basrante GRAVE GRACIAS

#1
avia furiosa
06.06.2007 a las 11:46:19
escola progrés, vergonya de badalona

Desprès de passades les eleccions, torno a demanar als nosres polítics que s'afanyin en solucionar, primer el perill que representa tenir uns nens en mig de grúes, forats,soroll,pols i tot el que suposa estar enmig d'obres d'un embalum com son les obres del metro.La vergonya de que hi hagi nens estudiant en barracons el ple segle XXI i en un indret que en diem Europa, hauria de fer caure la cara de vergonya a tots els polítics,tant de Badalona com de Catalunya. Demanaría a tots els badalonins que donesin soport a tots els nens de la nostra ciutat que han de fer la seva feina en condicions que avui día no tenen perdó. Els pares i les àvies,com jo, només desitgem que no s'hagi de lamentar per la desidia dels nostres polítics, una desgràcia.Ara,que ja tornen a tenir el cul a la cadira i no han de patir, que espavilin.VOLEM UNA ESCOLA DIGNA PER A TOTS ELS NENS DE BADALONA.ARA JA!

#2

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat