Botó Contacta amb Badaweb

Contestant al vertader cineïsta

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
David Figuereo
27.11.2001 a las 13:49:41
Contestant al vertader cineïsta

Sr. Cineïsta.

En primer lloc, voldria dir-li que no el conec i, per tant, no sé a qui estic parlant.

Com a membre del comité organitzador del Festival Internacional de Filmets de Badalona, vull dir-li que la seva opinió em mereix tots els respectes però voldria contestar-la.

Em consta que des de fa un any s'ha anat contactant amb totes les persones que han estat relacionades amb els anteriors festivals per a fer-los partíceps d'aquest esdeveniment, i que no s'ha exclòs a ningú. En tot cas, tothom a estat lliure d'implicar-se o no. Si ningú no ha contactat amb vostè, i permeti'm que ho dubti, em plau convidar-lo a l'acte de clausura del Festival que es realitzarà aquest divendres 30 de novembre, pregant-li que s'identifiqui a qualsevol membre de l'organització. No dubti que el tractarem com es mereix.

Contestant a altres aspectes que vostè planteja en la seva intervenció, he de dir-li que la iniciativa de recuperar (no relevar o substituir)el festival ha estat de l'equip del programa Filmets de TVB, i que el pressupost del festival és de 3 milions de pessetes (que inclouen els cinc premis en metàl·lic = 900.000 pts.), dades que han anat apareixent a la premsa local continuadament des de fa un any.

Per finalitzar també voldria com a amant del cinema amateur i del món del curmetratge, compartir amb vostè l'èxit que està tenint el Festival Internacional de Filmets de Badalona, i que vostè mateix podrà constatar llegint el Diari El Punt dels dies 24 i 26 de novembre.

Espero poder saludar-lo aquest divendres durant la clausura del Festival.

David Figuereo.

#1
Un vertader cineïsta
28.11.2001 a las 22:43:44
Re: Contestant al vertader cineïsta

Senyor David:

En primer lloc dir-li que jo tampoc el conèc, però aquesta vida és un mocador i segurament tindrem la possibilitat de coincidir. De qualsevol manera, tampoc em preocupa gaire.
Segueixo estimant el cinema com sempre i de fet he realitzat més de 20 curtmetratges, 2 llargmetratges i unos 10 documentals en una època en la que era molt difícil fer cinema. Molts companys d'aquella etapa ho saben tant bé com jo.

Per cert, senyor David, vostè desconeix moltíssimes coses que un servidor si sap. I tranquil, perquè en breu sortiran a la llum alguns fets i persones molt vinculades al món cinematogràfic per parlar.

Salutacions.


#2
Agustin Carreño
30.01.2002 a las 00:51:38
Re: Contestant al vertader cineïsta

ERES EL HERMANO DE PERE FIGUEREO? QUÉ ES DE TU HERMANO? NO SE SI TE ACUERDAS DE MI, SOY AGUSTIN CARREÑO. UN CALUROSO SALUDO DESDE ALGUN LUGAR.


> Sr. Cineïsta.

> En primer lloc, voldria dir-li que no el conec i, per tant, no sé a qui estic parlant.

> Com a membre del comité organitzador del Festival Internacional de Filmets de Badalona, vull dir-li que la seva opinió em mereix tots els respectes però voldria contestar-la.

> Em consta que des de fa un any s'ha anat contactant amb totes les persones que han estat relacionades amb els anteriors festivals per a fer-los partíceps d'aquest esdeveniment, i que no s'ha exclòs a ningú. En tot cas, tothom a estat lliure d'implicar-se o no. Si ningú no ha contactat amb vostè, i permeti'm que ho dubti, em plau convidar-lo a l'acte de clausura del Festival que es realitzarà aquest divendres 30 de novembre, pregant-li que s'identifiqui a qualsevol membre de l'organització. No dubti que el tractarem com es mereix.

> Contestant a altres aspectes que vostè planteja en la seva intervenció, he de dir-li que la iniciativa de recuperar (no relevar o substituir)el festival ha estat de l'equip del programa Filmets de TVB, i que el pressupost del festival és de 3 milions de pessetes (que inclouen els cinc premis en metàl·lic = 900.000 pts.), dades que han anat apareixent a la premsa local continuadament des de fa un any.

> Per finalitzar també voldria com a amant del cinema amateur i del món del curmetratge, compartir amb vostè l'èxit que està tenint el Festival Internacional de Filmets de Badalona, i que vostè mateix podrà constatar llegint el Diari El Punt dels dies 24 i 26 de novembre.

> Espero poder saludar-lo aquest divendres durant la clausura del Festival.

> David Figuereo.

#3

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat