Botó Contacta amb Badaweb

Una de les realitats de Badalona

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
Joan Garcia
16.12.2006 a las 11:27:21
Una de les realitats de Badalona

Hola m'adresso desde aquestes lineas per fer una denuncia a la clase política del nostre municipi. Que sapiguen els politics que ens gobernan que la gran majoria dels badalonins que vivin a la nostra ciutat no volem cap mezquita, es absord, despress voldran un hospital solament per magrebis com està passant a Holanda. Per una altra banda tornà a esmentar la vergonya del tema dels ocupas. Dons resulta que l'ultima es que conec un cas de primera ma en el cual una serie de senyors i senyores van yogar una casa OKUPADA, per una 2000 euros anuals quin chollo. Aixo no es un altrte cosa que mafia, i aixo està passant sense inponitat a Badalona. Si si, primer pagar impostos i despress fixati al panorama. Soc d'esquerra de tota la vida. però acabarè votan al PP aquet pas que nem. Els politics cada vegada son més lluny de la realitat que els envolta, haurian de fr un exercici d'humiltat i baixar més al carrer.i caminar per les boreres

#1
oscar
16.12.2006 a las 20:28:27
Una de les realitats de Badalona

Hola Joan: Mi familia y yo siempre hemos votado PSC-PSOE, pero en las próximas elecciones municipales lo tengo muy claro, vamos a votar al PP después de tantos años hace falta un cambio en Badalona y es el único que lo puede llevar a cabo de verdad. Que decepción y especialmente IC.

#2

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat