Botó Contacta amb Badaweb

RCB ON-LINE

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
Blanca
19.04.2006 a las 18:47:20
RCB ON-LINE

M'agrada escoltar l'emissora de la meva ciutat, però últimament mai funciona l'emissió en digital. Seria convenient que es revisés el web, els programes d'execució o el que calgui per tal que la ràdio també estigui a Internet.

#1
Prunera
21.04.2006 a las 21:10:59
RCB ON-LINE

Hola Blanca El problema dels mitjans de comunicació de Badalona es que estan en situació de RISC FINANCER MÀXIM més informació: http://www.betulo.es/viewtopic.php?t=127&highlight=badalona+comunicacio

#2
estudiant ciencies i
11.07.2006 a las 13:22:42
RCB ON-LINE

hola, ràdio a banda.. qui és el responsable de les webs penoses de badalona comunicaió? amb faltes d'ortrografia, si una web es fa amb dos dies....i un dit de front

#3

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat