Botó Contacta amb Badaweb

SALVEM LA MORERA

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
SALVEM LA MORERA
29.09.2002 a las 23:14:32
SALVEM LA MORERA

ABANS DE PLANTEJAR-SE DE CEDIR L'ÚNIC SOLAR DISPONIBLE A LA GENERALITAT PER FER UNA COMISSARIA, L'AJUNTAMENT S'HAURIA DE REPLANTEJAR LA SITUACIÓ . -NO S'HA PREVIST UN APARCAMENT PER ELS USUSARIS I TREBALLADORS DE LA COMISSARIA. -EL SOLAR ES TROBA A LA ZONA MÉS DENSIFICADA DE LA MORERA. -NO HI HAN ZONES D'ESBARJO PER LA CANALLA. -A LA MORERA HI HAN MANCANCES COM ARA : UNA GUARDERIA PÚBLICA, UN CASAL D'AVIS, PISTES ESPORTIVES , PISCINA ... -LA UBICACIÓ DEL SOLAR ES CÈNTRICA E IMMILLORABLE PER FER QUALSSEVOL DELS EQUIPAMENTS QUE SON NECESSARIS. SOLUCIÓ : ENCETAR UN DEBAT AMB TOTES LES PARTS IMPLICADES : AJUNTAMENT , PLATAFORMA DE VEÏNS AFECTATS , ASSOCIACIÓ DE VEÏNS, GENERALITAT. RECULLIR DICTAMEN DE EXPERTS EN URBANISME INDEPENDENTS PERQUÈ ES FACI UNA VALORACIÓ DEL QUE REALMENT ES POT FER DE PROFIT AL SOLAR. ES TRACTA DE L'ULTIM SOLAR I PER TANT DE LÙLTIMA OPORTUNITAT DE FER QUELCOM PROFITÓS PER AL FUTUR DE LA MORERA . ENCARA SOM A TEMPS : SALVEM LA MORERA !!!!

#1

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat