Botó Contacta amb Badaweb

NO CASERNA

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
JOSEP
09.07.2002 a las 23:11:45
NO CASERNA

no volem caserna som de la morera CASERNA NOOOOO CASAL D'AVIS SI SI SI SI SI SI SI

#1
IRÒNIC
10.07.2002 a las 14:18:46
PORTEU LA CASERNA A LA SALUT

PORTEU LA CASERNA AL BARRI DE LA SALUT ALTA. ENS FA MES FALTA TENIR-NE UNA A PROP, PQ ENTRE MOROS,XINOS,GITANOS,Y YONKIS, JA EM DIRAS!.

#2
Gila
23.07.2002 a las 11:00:14
PORTEU LA CASERNA A LA SALUT

Ya sabéis, la próxima vez que votési hacedlo con la cabeza, así no saldrán engendros que hacen cosas como esa tan feas para los ciudadanos

#3
SALVEM LA MORERA
29.09.2002 a las 23:02:10
PORTEU LA CASERNA A LA SALUT

ENCARA SOM A TEMPS !!! SERIA UNA LLÀSTIMA QUE L'ULTIM SOLAR QUE ENCARA S'HA SALVAT DE LA GOLAFRERIA IMMOBILIARIA ES MALVESÈS PER FER LA CASERNA. LA MORERA S'HA ANAT DENSIFICANT AMB CONSTRUCCIONS NOVES : FINS I TOT EDIFICIS DE TRES PLANTES D'ALÇADA SENSE PARQUING. D'EQUIPAMENTS NO S'HA FET GAIRE COSA : NOMÈS L'AMBULATORI QUE ES VA FER SENSE PREVISSIÓ D'APARCAMENT PER A LA GENT MALALTA QUE VE DE POMAR. A LA MORERA MANCA UNA GUARDERIA PÚBLICA, UN CASAL D'AVIS , UN POLIESPORTIU , UN CASAL DE JOVES , ZONES D'ESBARJO PER LA CANALLA ... AQUEST ÚLTIM SOLAR QUE ENS QUEDA S'HAURIA D'APROFITAR PER FER ALGÚN D'AQUESTS EQUIPAMENTS MÉS ZONA VERDA. HAN PENSAT ELS GOVERNANTS DE BDN. QUE LA CASERNA DENSIFICARÍA I SATURARÍA DEL TOT LA MORERA? HAN PREVIST UN APARCAMENT PER LES PERSONES QUE VINGUIN A TREBALLAR A LA COMISSARÍA? HAN PENSAT EN LA QUANTITAT DE GENT QUE VINDRÀ AMB ELS SEUS COTXES DESDE QULASEVOL PUNT DE LA CIUTAT A LA MORERA I QUE NO TROBARÀN APARCAMENT PERQUE NO S'HA PREVIST? SABEN QUE AVUI DIA JA NO ES TROBA APARCAMENT A LA MORERA? NO HI HAN MÉS PLACES DE PARQUING PRIVAT : NO ES TROVEN PLACES EN VENDA. ENCARA SON A TEMPS DE RECTIFICAR. EL SOLAR S'HAURÍA DE DESTINAR A LES MANCANCES QUE TÉ LA MORERA. LA SRA. ALCALDESA HAURIA DE MANTENIR EL SEU COMPROMÍS AMB LA a. DE VV. DE FER AL SOLAR UN CASAL D'AVIS. ESTEM DAVANT D'UN MOMENT HISTÒRIC PER LA MORERA : PODER REEQUILIBRAR LA DENSITAT DELS EDIFICIS QUE S'ESTAN CONSTRUÏNT O PER CONTRA MALVESAR L'ULTIM SOLAR DISPONIBLE AMB MÉS VOLUM D'EDIFICACIÓ. REFLEXIONEM TOTS PLEGATS : AJUNTAMENT A. DE VV. , PLATAFORMA D'AFECTATS, EXPERTS EN URBANISME, GENERALITAT, AVIS SENSE CASAL ... ENCARA SOM A TEMPS : SALVEM LA MORERA !!!! MENYS FORMIGÓ , MENYS ESPECULACIÓ, MENYS EDIFICACIÓ, MÉS ÀMBITS D'ESBARJO PER LA MAINADA, MÉS GUARDERIES I MÉS EQUIPAMENTS PER AL BARRI.

#4

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat