Botó Contacta amb Badaweb

UE. Montigalà

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
UE. Montigalà
12.07.2007 a las 16:04:41
UE. Montigalà

A Badalona s'ha constituit un nou club de bàsquet (substitueix al CB.Puigfred) i estem en plena fase d'inscripció i creació d'equips. Ja tenim Infantil, Cadet, Junior, Sots-21 i sènior en modalitats de masculí i femení. Actualment estem realitzant proves als jugadors i jugadores que vulguin prendre part d'aquest nou projecte a Badalona. Vine al Complex Esportiu Municipal de Montigalà per la tarda o bé envia'ns un mail. Si vols jugar a bàsquet federat o de lleure i no trobes equip, vine a probar. Gràcies.

#1
Herminia
14.09.2007 a las 11:34:11
UE. Montigalà

Hola, sóc Herminia i tinc 29 anys, vull saber si teniu algun equip femení on pugui formar part. Hermínia

#2
Paulus
22.09.2007 a las 13:18:59
UE. Montigalà

Aquest 'nou' club es una vergonya. El CB Puigfred ha desaparegut perque certs directius han 'mangat' diners del club i aquest s'ha anat a pique. Per tal de seguir robant i enganyant, aquest mateixos directius (que han fet desapareixer el puigfred i han robat tot el que podien i mes) han format un 'nou' club, el UE Montigalà. Ara es donen a coneixer com a un nou club serios, compromes, etc... pro continua sent el mateix, la mateixa directiva, el mateix incompetent coordinador, mateixos entrenadors... Res mes a dir.

#3
michelle orellna
24.11.2007 a las 21:08:19
UE. Montigalà

hola queria apuntarme a juagr a basquet en vuestro club`pero ya tnego ficha en otra de satacoloma el draft (femnino) i Quisiera saver Q puedo acer xq quiero apuntarmee a vuestro club asi q agradeceria una contestacion vuestra (ESTOI MUI INTERASADA EN APUNTARME) GRACIAS;)

#4
michelle orellna
24.11.2007 a las 21:12:01
UE. Montigalà

xfavoor Quiero irme de mi antiguo cLub i estoi dispuesta a realixar la pruevas i mui interasada en apuntarme me podeis llamar de 6 de la tarde asta las 9 de la noche al :645919802 ! tengo 14 años i soi cadete si no os cojo e lmovil dejarme un mnsAJE en el buzon con seguridad os devolvere la llamda GRACIAS !

#5
sheila
21.02.2008 a las 20:51:54
UE. Montigalà

hola! soc sheila y tink 23 anys, magradaria sapigue, si es poden fer les proves per entrar al vostre equip senior de basket agraeria alguna resposta.. merci

#6
Diego Gonzalez Marti
25.08.2008 a las 22:39:22
UE. Montigalà

Buenas! me gustaria jugar este año en lleure en senior... a poder ser y si hay plaza, he estado jugando en cb. santa coloma y en la gramenet. En fin solo era eso saber pues horarios al menos para poder hablar cara a cara con alguien ;) un placer espero una respuesta; gracias

#7

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat