Botó Contacta amb Badaweb

Torneig 3 x 3 Bàsquet Illa Fantasia

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
David Saiz
15.04.2007 a las 17:23:12
Torneig 3 x 3 Bàsquet Illa Fantasia

www.bkball.Net (revista online de basket) i Nueve Consulting (consultora d'estrategia d'empresa) estem organitzant la que serà la Gran Festa del Basket d'aquest estiu i que tindrà lloc els dies 9 i 10 de juny al parc aqüàtic de l´ Illa Fantasia. Aquesta Festa del Bàsket té dos grans reclams pel públic; per un costat es celebrarà un torneig de 'Streetball' (el famòs basket de carrer o 3on3), per jugador i jugadores de totes les edats i dividits per categories; i per una altra banda també tindrà lloc la Fira del Basket on hi seràn les més importants marques d´esport. Està previst que l'event sigui tant popular que s'està negociant amb els dels Guinnes per establir un nou rècord tan d'equips inscrits al torneig com de nombre de jugadors. Aquesta fita té el suport de la Federació Catalana de basquetbol i d'altres entitats relacionades amb l´esport i la salut. Si vols conéixer més detalls de la Festa del Basket, ho pots consultar a plana web www.bkball.net. Teniu dos opcions per fer la inscripció: 1- A través de Nueve Consulting (empresa co-organitzadora del torneig). El cost per equip és de 48 euros i aquests estaran composats per 4 jugadors. Només heu d enviar un email a david@nueveconsulting.com i reomplir el formulari que queda adjunt en el correu. 2- Inscripció directa a través de www.bkball.net. El cost per equip és de 60 euros. En aquest cas vosaltres introduïreu les dades del equip i dels jugadors en el formular que trobareu a la pàgina web. També trobareu el número de conta bancària per poder fer la transferència del import de inscripció. En el assumpte heu d´especficar el nom del equip i la paraula 'Nueve' .En breu temps un membre de bkball.net us farà arribar un email amb la confirmació de la inscripció. Aquest preu inclou la participació al torneig, l´entrada per disfrutar del parc aquàtic el dos dies i la samarreta de joc. Tot això en un entorn pensat per la diversió de grans i petits. Espero que podeu col.loborar en aquesta activitat que fem per la difusió del bàsket i de l'esport en general. Em posaré en contacte telefonicament en breus dies per conèixer la vostra opinió. Quedo a la vostra disposció per qualsevol dubte. Cordialment David Saiz 93 348 03 43 667 07 26 87 david@nueveconsulting.com www.bkball.net www.nueveconsulting.com

#1

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat