Botó Contacta amb Badaweb

S'hauria d'anar fins la mort!!!

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
Jordi
11.02.2000 a las 23:50:23
S'hauria d'anar fins la mort!!!

Benvolguts socis de tota Badalona:
Sóc un noi de 23 anys que viu el bàsquet de forma constant i, curiosament, al cap del dia sempre penso en els aspectes positius i negatius del nostre club. Volia recalcar, que a nivell esportiu el nostre equip no té idees per tirar endavant, sigui per les lesions, sigui per l'entrenador, sigui per la raó que sigui...
Jo només volia donar a conèixer la situació precària de l'equip, un equip que sempre ha estat a dalt de tot i que ara, no sé perquè, ens trobem en al situació que estem... no se què passa, però jo em miro l'equip que tenim i hauriem, almenys, d'estar entre els 5 primers de la lliga. Als equips els hi hauria de fer pànic de venir a l'Olimpic, un ambient que no té res a veure amb l'antic pavelló d'Ausias March. La impòtència que se'm acosta és la de que ja se senten rumors tals com: ahh, vindre a Badalona, això es pa sucat amb oli... els socis, venen a l'Olimpic, s'asseuen, veuen el que tenen que veure i se'n van quan se'n tenen d'anar. Doncs no senyor... s'hauria de recolzar l'equip fins l'últim instant, a mort, si fa falta treballar una hora més el divendres perquè el partit de Diumenge contra el Madrid es de jornada econòmica es treballa, però... quan anem al camp ANIMEM COLLONS... SEMBLEM NENES QUAN ENS FOTEN TRES O QUATRE BÀSQUETS SEGUITS I MOLTS COPS DONEM EL PARTIT PER PERDUT!!! Crec que hauriem de canviar de conducta, ser més atrevits, que se'ns conegues (que de fet ja se'ns coneix) com a autèntics esperts del bàsket. Jo molts cops veig faltes que la gent no veu. És que ultimament estem adormits o què??? S'hauria de fer un esforç col.lectiu. Fem-ho per la PENYA si-us-plau. FEM-HO PER BADALONA, i per què no, PER TOT EL MÓN SENCER!!! Salutacions a tots i fins diumenge a l'Olimpic.

#1

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat