Botó Contacta amb Badaweb

Hem fet reformes....

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
CE. Montigalà
04.11.2008 a las 16:09:19
Hem fet reformes....

Com heu pogut comprobar la Unió Esportiva Montigalà ja és història. El motiu no és un altre que la nomenclatura UNIÓ no ha estat permesa per la Secretaria General de l'Esport de la Generalitat de Catalunya, per tant, vam accedir a cambiar el nom de l'entitat. Amb la nova denominació hem millorat moltes coses i molts noms pròpis, ara podem dir, que tots som gent nova, amb noves il·lusions i uns objectius comuns clars. Ara no val la pena valorar la temporada anterior, hem après del errors, d'uns i d'altres aquí no hi ha ni culpables, ni víctimes, nomès hi ha perjudicats que en el nostre cas han estat els jugadors i tota la familia del nostre club. Ara cal mirar endavant, pensem que enguany estem treballant els fonaments de la nova entitat i ara, a mes d'octubre podem dir, que ho hem canviat tot i de manera radical. Gràcies a les persones que hi han cregut i han participat, com en Nebreda, en Xavi Forts, en Manel, l'Antonia, en Pruden i tots els jugadors que han confiat amb aquesta nova etapa, junts ho farem gran això. Una distinció apart mereix la Gimnàstica Rítmica que cada dia que passa ens dona més satisfacions i ens ajuda a fer-nos grans, malgrat els problemes i els malentesos que això comporta, però dir que tenim 110 nenes treballant la Rítmica de nivell a Badalona sense cap altre suport que dels pares i mares de les nostres esportistes, esperem que enguany poguem rebre ajuts de tothom. Per últim parlar-vos de la Loly i la Eva, a les quals vull felicitar des d'aquí per la seva feina i dedicació a l¡entitat i a les 'seves' nenes, gràcies noies. Endavant amb el club i endavant amb la il·lusió de fer-nos cada dia una mica més grans.....

#1

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat