Botó Contacta amb Badaweb

Ia marxa de regularitat per a discapacitats intel.

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
Associació alvent
20.11.2008 a las 12:57:31
Ia marxa de regularitat per a discapacitats intel.

Lla Ia marxa de regularitat per a discapacitats intel.lectuals se celebrarà aquest diumenge dia 23 de novembre organitzada per l’Associació alvent i piriSPORT. alvent és una associació badalonina que es presenta en societat amb una activitat molt ambiciosa, organitzant aquesta Marxa de Regularitat per Muntanya. És oberta a tots els discapacitats intel•lectuals que vulguin participar, i que tinguin ganes de divertir-se amb el seus companys i famílies, a on es podrà gaudir de la natura a un parc tan privilegiat com és el de Collserola. La Marxa té un recorregut aproximat de 8 km. Amb 7 controls intermitjos, i on es puja fins el Turó de la Magarola. A la web de l’associació alvent hi podeu trobar més informació i contacte. www.associacioalvent.org www.pirisport.com

#1

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat