Botó Contacta amb Badaweb

aquelles nits a titus platja

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
jordi
29.10.2006 a las 00:39:31
aquelles nits a titus platja

Quins temps aquells, a titus platja, bona musica i l'ambient selecte de veritat

#1
anti pijo
03.11.2006 a las 21:05:20
aquelles nits a titus platja

metete tu ambiente selecto por el culo pijo de mierda

#2
nesimportant
04.11.2006 a las 12:36:32
aquelles nits a titus platja

.ultimamente parece una guarderia....pero no estan los domingos para eso??? es patetico.Referente al anti pijo decirle...chato tu sabes lo que es ser un pijo?Seguro que eres asiduo a titus y tu sueño seria ser pijo....lo siento no todo el mundo puede serlo...asi que mejor vete al bar paco,el de tu barrio..alli estaras en tu habitat.No intentes querer ser lo que no puedes..luego ya sabes..vienen los traumas..

#3
geronicapgros
29.12.2006 a las 16:34:57
aquelles nits a titus platja

doncs si quines nits , malgrat que jo era d'aquest que rebegaba del titus sempre acabava les nits en el titus. Es poden trobar fotos ?????

#4

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat