Botó Contacta amb Badaweb

duplex en directo!!!

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
Aarón
10.05.2006 a las 18:58:55
duplex en directo!!!

El próximo día 13 de Mayo en la sala 'Els artistes del Geni' Rambla Nº 11 (Badalona) a partir de las 00:00 actuará Duplex el duo que aparecía en el programa de TV de Badalona 'Sortida Nord' Si queréis escuchar buena música en acústico no podeis faltar. Os esperamos!!

#1
Leila
15.05.2006 a las 08:25:49
TRANSVERSALITAT? A ON A BDN NOOOOOOOOO

NO parlàvem de TRANSVERSALITAT; doncs una vegada més RES de RES. Les festes de maig no estan gens coordinades, dimarts ambel SEGUICI ( que potser ja es podria anar modernitzant) es va donar prioritat a TVE i la cosa no va funcionar. PErò pitjor va ser dissabte, una ser idora baixava cap a 2/4 de 10 de la nit per President Companys, al semàfor amb via augusta, un policia local em va fer girar a la dreta, OBLIGATÒRUIAMENT, fins aqui OK. Vaig pujar per termes romanes, vaig tornar a PResident COmpanys i vaig girar pel carreró q ue porta al cementiri vell, baixant per la RIera MAtamoros, a l'alçada dels jutjats un altre policia m0'obligava altre cop a tombar cap a la dret. Molt educadament li vaig dir ' dongui'm un recorregut que em permeti anar al carrer de Méndez Nuñez, ( a escassos 15 metres d'on jo era) la resposta va ser: vagi pel latera lde l'autopista i pel camp del Badalona, a la qual cosa vaig respondre: Impossible està tallat per obres. Al veure l'agent col.lapsat, li vaig dir ' truqui per la ràdio quee li donguin un recorregut i jo el faig encara que doni tota la volta a la ciutat..' No en sabia cap, al final em va deixar passar CONTRADIRECCIO. Lamentable, que no sap la policia els carrers que talla l'àrea de cultura DURAN les festes, pensava que la policia requeia en la primera tinença d'alcaldia. La veritat unes festes poc lluides, el correfoc i les puntaries com a actes centrals no donen molt de si , si presumim de ser la TERCERA CIUTAT DE CATALUNYA, deu ser el TRIPARTIT....

#2

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat