Botó Contacta amb Badaweb

Curs ioga

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
Marta
24.08.2005 a las 10:24:31
Curs ioga

Hola, Busco un centre o professor particular que imparteixin classes de ioga. Podeu fer-me alguna recomanació? I si disposeu d'informació, podeu detallar data d'inici de les classes, preus i horaris? Gràcies per endavant

#1
Eva
29.08.2005 a las 12:13:14
Curs ioga

Hola! et recomano el Centre de Ioga Integral, C/Santiago Rusiñol cantonada amb C/Prim. La matrícula et dóna dret a dues classes setmanals d'hora i mitja cadascuna, i el preu mensul és d'uns 45€. Jo hi assisteixo i te'l recomano!!! També hi ha el ShantiOm que està al Carrer Ribas i Perdigó, tocant al Carrer del Mar!!!

#2

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat