Botó Contacta amb Badaweb

Som bons nois de 20 i 19 anys

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
Sergi21
28.01.2004 a las 17:15:40
Som bons nois de 20 i 19 anys

Hola!!!!! Som el Sergi i en Miquel....... Mireu busquem coneixer noies que els hi vingui de gust coneixer a deos nois catchonos (En el sentit del humor jeje) Jo tin 20 anys i en miquel 19. Som de la Sona de lloreda. Ens agrada molt sortir de festa!!!!!!!!!i sobertot pasro be i lligar molt :P Donç res noies si ens boleu coneixer nomes teniu que agragarnos al nostre email ;) el_picadero_4@hotmail.com Petons ;)

#1
dol
31.10.2004 a las 17:50:08
Som bons nois de 20 i 19 anys

Hola Sergi & Miquel, estaba donant una volta y he vis el vostre anunci. Soc Paco, Relacions Públiques de la discoteca Dolce Vita de Badalona. Si voleu jo us presento noies fins que no pugueu més, jejeje. Si voleu, passeu pel Dolce y pregunteu per mi en la porta. Us convido a unes copes y us presento a les cambreres que están bonísimes.... Si m'ho dieu amb antel.lació un apunto a la llista per passar gratis. Dew nois!!!!

#2

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat