Botó Contacta amb Badaweb

Ei, q busco nous amics!

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
Mariona
28.12.2002 a las 04:19:07
Ei, q busco nous amics!

Bones, gent! Sóc una noia de Badalona i tinc 17 anyets. Busco gent de Badalona per fer noves amistats. L'edat m'és ben igual, ja que l'amistat no té limit. Només vull que sigueu simpàtics i una miqueta cachondos (en el bon sentit, ésclar... :P). Apa, doncs, animeu-vos i escriviu-me, que contestaré encantada. Que vagi bé, gent! Fins aviat!!.

#1
jordi
30.12.2002 a las 00:34:38
Ei, q busco nous amics!

Hola Mariona ke tal com va tot, jo tb busco una colla d'amics x sortir jo tb soc de badalona en fi si vols ja em contestaras ok apa a10 muaks.

#2
ejr
17.01.2003 a las 09:45:36
Ei, q busco nous amics!

hola mariona soc el gil soc de badalona y tambe busco noves amistads,per ampliar la meva vida.magrada molt parla y si tens messenger digam alguna coseta.

#3

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat