Botó Contacta amb Badaweb

PARKING MARINA

Situació en el mapa

Troba algun error?  Informe d'error

editar

Com arribar-hi?

Comentaris sobre PARKING MARINA

AutorMissatge
Marta
29.06.2016 a las 23:14:40

No aparcaré mai més en aquest mal lloc, el parking és molt petit i ple de columnes i el personal que m'he trobat avui a la tarda m'ha faltat el respecta de forma reiterada, duia el meu fill d'un any i no s'ha dignat a ajudar en cap moment. No duia diners en efectiu i no em volia dir ni on hi havia un caixer!!!! Quan he pagat m'ha insinuat que era pobre per no dur diners a sobre en efectiu, però d'on han tret aquest personatge inculte????? No he posat la reclamació per les presses que tenia, però tenia que plasmar en algún lloc la meva indignació cap aquest lloc. Wc fora de servei + no acepten targetes + mala educació + inaparcable... Una pena...ara, cobrar sí que saben!

#1
Laia
08.09.2014 a las 19:31:32

Estic d'acord en que el el parking està ple de columnes, però també informo que el senyor calv, com aquí mencioneu, no es el de direcció, ell es un treballador que fa la seva feina.. Em sembla una falta de respecte parlar així d'una persona, sincerament, patétic, però hi ha d'haver de tot en aquest món. Pel que a mi respecte, tracte inmillorable i sempre t'indiquen on poder aparcar segons les dimensions del vehicle. Excel·lent.

#2
alvaro
01.10.2013 a las 17:45:18

No us aconsello aquest aparcament, especialmente si el cotxe és gran. Està ple de columnes i és difícil maniobrar. Moltes probabilitats de rascar el vehicle. El personal és molt poc profesional i sovint poc educats. Quan el parking està gairebé buit, no et deixen aparcar lliurement en les places lliures que hi ha sinó que t'obliguen a aparcar on ells volen...He aparcat vàries vegades i el señor calv s'enfada si no aparques on ell et diu... No crec que aquest senyor calv sigui de Direcció.....no dóna el perfil. Crec que la propietat és d'un grup inversor d'Andorra o de la Seu d'Urgell..

#3
lurdes
05.09.2013 a las 20:20:17

Muy mal trato. El dueño es un señor calvo, pero continuamente dice que cualquier cambio debe consultarlo con Dirección, y la Dirección es él. Es un mentiroso y un liante. Si tienes que hacer cambios se enfada..... no te abona recibos repetidos y te los deja a cuenta de los siguientes meses. Si te pasas 5 minutos de la hora te los cobra. Un miserable. Mucho mejor la Plana.

#4
Què destacaries sobre PARKING MARINA?

Aquest formulari només serveix per que puguis compartir i destacar el millor de PARKING MARINA. L'empresa en qüestió no rebrà els teus comentaris. Només es publicaran en aquesta plana.

Si desitja contractar algun altre servei dins d'Badaweb.com pot fer-ho aquí.

publicitat

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat