Botó Contacta amb Badaweb

FORN CATAFAL

Situació en el mapa

Troba algun error?  Informe d'error

editar

Com arribar-hi?

Comentaris sobre FORN CATAFAL

AutorMissatge
KAREN MAGALI
18.02.2014 a las 20:29:45

Hola Em dic Karen soc clienta de la vostra botiga del carrer Prim i ho sento pero en resposta a l'anterior queixa, nomes dire que porto dos anys prenen el cafe alla, i totes les noies que he trobat , han sigut la mar d'atentes i agradables . I responent a l 'altre quiexa nomes dos preguntes: Si vas a pendre algo un diumenge a les dues del mitg dia et ve de deu minuts? En que estem convertim aquesta societat que prioritzem 5 min a la feina de un treballador ? De debo cal fer tot aixo per 5 minuts d espera ? La meva resposta es : Estas massa aborrit/da per arribar a fer tot aixo nomes per que no t 'han fet sentir el melic del mon . ho deus estar en paro i voler el lloc de treball d aquesta noia PD;: Una clienta satisfeta amb la vostra feina

#1
santi
10.12.2012 a las 08:13:07

Ahir, diumenge dia 9 vaig entrar al vostre local del carrer Prim. Era a prop de les 14:00 hores. Anava acompanyat d’un amic i teníem l’ intenció de prendre alguna beguda. Varem esperar 4 o 5 minuts, tot veient els nervis de la noia que atenia el mostrador, mentre anava dient que a la tarda també era obert a partir de les 17:00 hores. Quan ens va venir a atendre i li vam demanar cafès. Ràpidament ens va dir que aquest servei era tancat fins a la tarda. I ens va deixar plantats. Reflexions per aquesta senyoreta: 1.- Si heu de marxar a una hora determinada abaixeu una mica la porta 10 minuts abans i no deixeu que la botiga s’ompli. 2.-De vagades el treball pot resultar estressant i emprenyador, però encara es mes estressant i emprenyador el no tenir treball. 3.-El tems d’aquesta senyoreta es molt important i valuós per a ella. Per a mi també ho es el meu temps i esperar 4 o 5 minuts per no ser ates es una falta de consideració. Al marxar cap a altre local, el meu amic em va comentar: “ostres, com per no tornar mai mes”. Li vaig comentar que no era la tònica d’aquest establiment, doncs sempre havia estat ates amb correcció i amabilitat. Que us vagin be les coses i que tingueu un bon dia.

#2
Què destacaries sobre FORN CATAFAL?

Aquest formulari només serveix per que puguis compartir i destacar el millor de FORN CATAFAL. L'empresa en qüestió no rebrà els teus comentaris. Només es publicaran en aquesta plana.

Si desitja contractar algun altre servei dins d'Badaweb.com pot fer-ho aquí.

publicitat

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat