Botó Contacta amb Badaweb

CONFORAMA

Situació en el mapa

Troba algun error?  Informe d'error

editar

Com arribar-hi?

Comentaris sobre CONFORAMA

AutorMissatge
assumpcio malagarriga
03.01.2013 a las 23:29:48

doncs ens acaba de passar el mateix que a la Marisa. comprem, ho paguem tot, demà t'ho portem, resulta que el matalàs de l'habitació que vam comprar està en mal estat, ho portarem divendres que ve, els truquem dijous, no els ha arribat i no saben quan arribarà,......... INFORMALS I TIMADORS!!!!!!

#1
Marisa
26.07.2012 a las 17:37:31

No tenen formalitat. primer cobren la totalitat del producte, si el vol rebre a casa, t'asseguren que, "demà la tarde" t'el repartiran i, demà et diuen que ho senten molt, però que no disposen d'aquell material, al magatzem. Però tranquila que, dins la setmana, n'arribara i t'el repartiran de seguida... Doncs, tampoc i, quan vas a annular la comanda i que et tornin els TEUS diners, casualment, demà la tarda, li repartim i, no es preocupi que SEMPRE TRUQUEM 1 hora abans, per a que hi sigui a casa. Doncs, torno a la botiga i els dono el telf mòbil, que intueixo no es molesten en apuntar donat que, tampoc, no truquen i et deixen un paperet dient QUE TU NO HAS ESTAT quan han vingut i que telefonis al nº ?????????? ESPAi en blanc, cap nº, ja t'espabilaràs. Tot plegat, una botiga cutre, un servei, encara més cutre i, per descomptat, JO NO HI TORNO A COMPRAR...

#2
ana
08.02.2011 a las 20:58:01

la informalidad lo que venden de oferta no lo sirven nunca.

#3
Què destacaries sobre CONFORAMA?

Aquest formulari només serveix per que puguis compartir i destacar el millor de CONFORAMA. L'empresa en qüestió no rebrà els teus comentaris. Només es publicaran en aquesta plana.

Si desitja contractar algun altre servei dins d'Badaweb.com pot fer-ho aquí.

publicitat

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat