Botó Contacta amb Badaweb

Agenda Cultural

 • Dissabte
 • 17
 • Juny
 • Concert de l'Orquestra de Cambra d'Acordions de Barcelona

  Concert de l'Orquestra de Cambra d'Acordions de Barcelona

  CÍRCOL CATÒLIC DE BADALONA (Badalona)

  L’Ocab va ser fundada per Pepita Sellés l’any 1948 com a la primera orquestra d’acordions cromàtics d’Espanya, i sota la direcció de Pepita Perelló del 1975 al 2014, l’Orquestra de Cambra d’Acordions de Barcelona (OCAB) té com a objectiu principal l’ennobliment constant de l’acordió. Actualment Jesús Otero n’és el Director. Han actuat a les sales més emblemàtiques de Barcelona, arreu de tota la geografia catalana i ha realitzat diverses gires per Espanya i l’estranger també han actuat per a les principals cadenes de televisió estatals i autonòmiques i per a la TV estatal russa, i disposen de diversos enregistraments que comprenen un amplíssim ventall d’obres d’èpoques, àmbit geogràfic i estils molt diversos.

  Ens interpretaran: Cançó d'amor i de guerra, Goyescas, Jota de La Dolores, El fantasma de l'òpera, música de cinema i molt més us permetran descobrir les grans possibilitats tímbriques i interpretatives de l'acordió i gaudir d'una bona estona de música que us sorprendrà. Preu: 12€ (10€ socis del Círcol,?Tr3sc, Omnium i CPNL)

publicitat

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.